Van Hulzen | Beek

 

 

 

Mediation | Psychologie

 

             

 

 

 

 

 

 

 

Echtscheiding en ouderschap

 

“De kogel is door de kerk, we gaan uit elkaar”.

Wat hieraan vooraf ging kan erg verschillen. Een langdurige periode van twijfel, machteloosheid en laatste pogingen. Of een donderslag bij heldere hemel, gevolgd door ongeloof, woede en verdriet. Nu breekt het moment aan waarop u “dingen moet gaan regelen”. Maar wat precies? Hoe? Wie heeft u daar bij nodig? En wat gaat dat allemaal kosten?

Trouwen doe je samen, scheiden als het even kan ook. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. We ondervinden in de dagelijkse praktijk dat echtscheidingsbemiddeling maatwerk moet zijn, omdat iedere scheiding anders is. Om de behoeften en belangen te inventariseren en informatie te geven over onze dienstverlening, biedt Van Hulzen Beek een intake gesprek op vrijblijvende basis aan.

   

Wat?

Wie?

Tarieven

Contact

 

 

Door jarenlange samenwerking binnen een netwerk met diverse professionals (advocaten, notarissen, financieel planners, taxateurs, hypotheekadviseurs en alimentatierekenaars) kunnen we u aan de hand nemen bij het gehele traject van de scheiding en het vormgeven van het ouderschap na de scheiding.

 

Vrijblijvende intake afspreken?

Jorik@vanhulzenbeek.nl

06-51686115.