Van Hulzen | Beek

 

 

 

Mediation | Psychologie

 

             

 

 

 

 

 

 

 

Familieruzie

De emotionele verbintenissen tussen familieleden zijn langdurig. Vaak beslaan ze een heel mensenleven. De aard van familiebanden maakt dat men niet zomaar met elkaar breekt. Wanneer dit toch dreigt te gebeuren, zullen er meestal meer mensen op de hoogte zijn van de escalerende ruzie dan alleen de direct betrokkenen.

Familieleden zullen wellicht proberen om de ruzie te sussen, of om te bemiddelen. Meestal leidt dit niet tot een blijvende oplossing, maar zelfs tot verdere escalatie. Daarvan krijgen de `bemiddelaars’ dan ook nog vaak de schuld.

 

Wat?

Wie?

Tarieven

Contact

 

 

Omdat het eigenlijk onmogelijk is om als familielid neutraal en bemiddelend op te treden in een stevige familieruzie, doe je er verstandig aan om hulp te zoeken buiten de familie.

De hulp van één of twee samenwerkende professionals, zoals een mediator en een psycholoog, wordt steeds vaker ingeroepen. Een paar constructieve sessies kunnen veel stof tot nadenken geven en worden door de deelnemers aangegrepen, om blijvende veranderingen tot stand te brengen.

Jorik@vanhulzenbeek.nl

06-51686115.